Opzoek naar metal studprofielen?

Tiny houses

Praktische (compacte) en duurzame woonoplossingen

Afbouwtechniek Leeuwen biedt veelzijdige Tiny houses, die functioneel en duurzaam zijn. Deze innovatieve woningen worden kant-en-klaar geleverd en zijn volledig uitgerust. Er is alleen aansluiting op nutsvoorzieningen nodig.

De tiny houses kunnen dienen als mantelzorgwoningen, recreatiewoningen, kangaroowoningen, maar ook als nieuwe kantoorruimtes en -praktijken.

Mantelzorgwoningen

Deze zijn uitgerust met een woonkamer, open keuken (volledig voorzien van moderne apparatuur), tweepersoons slaapkamer met voldoende opbergruimte, en een badkamer met douche, toilet en wastafel. Deze gelijkvloerse woningen hebben royale raampartijen en schuifdeuren naar een terras en zijn hiermee geschikt voor zorg aan huis.

Recreatiewoningen en uitbreidingsmogelijkheden

Deze woonoplossingen kunnen ook worden ingezet als recreatiewoningen. Er is uitbreiding mogelijk met twee extra slaapkamers, waardoor recreatie met zes personen mogelijk is.

Kangaroo wonen

Deze kunnen dienen als aanbouw aan huis, tuinkantoor, praktijkruimte, hobbyruimte of atelier.

Onze tiny houses zijn gemaakt van gerecycled stalen frames met aandacht voor eerlijke, hoogwaardige en ecologische materialen.

Subsidies van Samenwerkingsverband Noord-Nederland ondersteunen deze milieuvriendelijke ontwikkeling, inclusief detachering van de marketingmanager voor technische input en efficiënte productie- en vervoersmethoden.

Wij maken gebruik van metal studprofielen voor het vervaardigen van onze praktisch ingedeelde tiny houses!

Informatie aanvragen?

Stuur ons een bericht via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op